Grondplan De Leuvense Kerstmarkt 2017 St-Donatuspark

BEKIJK GRONDPLAN

DE KERSTMARKT VERHUIST!

 

De 30ste Leuvense Kerstmarkt belooft een speciale editie te worden. Een unicum. Eentje om reikhalzend naar uit te kijken. De markt verhuist namelijk eenmalig naar het stadspark, niet voor niks het gezelligste park van de stad. Het Ladeuzeplein krijgt voor de gelegenheid een andere invulling.

 

De Leuvense Kerstmarkt is gewoonlijk behoudsgezind, aan een succesformule sleutel je beter niet. Maar omwille van de geplande werken aan het Herbert Hooverplein ziet de organisatie zich dit jaar genoodzaakt om uit te wijken. De authentieke kerstmarkt verhuist - éénmalig! - naar het Sint-Donatuspark. Verwacht je dus aan nóg meer sfeer en gezelligheid.

 

En er is meer! Het Ladeuzeplein blijft uiteraard niet leeg achter. Integendeel, het plein krijgt deze 30ste editie een nieuwe invulling: De "Provençaalse Kerstmarkt". Denk aan een combinatie van een Zuiderse kerst- en een foodiemarkt .. Dit alles wordt aangevuld met een ijsbaan en kinderanimatie. Maar er komt nog meer ! Het Ladeuzeplein zal dit jaar baden in een magische en feeërieke gloed. Het belooft een betoverende belevenis te worden!

 

Was je al fan van de Leuvense Kerstmarkt, niet toevallig verkozen als de gezelligste van Europa? Dan mag je deze 30ste editie zeker niet missen. Want naast de nieuwigheden staat de kerstmarkt van Leuven nog steeds garant voor 14 dagen authentiek en kwaliteitsvol kerstplezier.

Facebook
Sponsors Leuvense Kerstmarkt

Leuvense Kerstmarkt vzw

Oude Rondelaan 58

3000 Leuven

info@leuvensekerstmarkt.com

T. 016 23 71 41

Illustraties Jean-Pol
Go to Top!

ILLUSTRATIES © JEAN-POL

LEUVENSE KERSTMARKT 2017